Railarmaturen

0

Wilt u de baas zijn over uw eigen verlichting?

Dan is verlichting middels een railsysteem dé oplossing voor u. De opmars van LED railspots heeft een dusdanige vlucht gemaakt dat LEDspots voor railverlichting momenteel het meest worden toegepast. De railarmaturen uit ons assortiment zijn allemaal uitgevoerd met een 3-fase adapter die op de meeste railsystemen zal passen. Daarnaast zijn als onze railarmaturen van hoogwaardige kwaliteit en veel van onze LEDspots zijn voorzien van Philips LEDmodules of Osram LEDmodules. U kunt door gebruik te maken van een railsysteem overal waar u wenst een armatuur/railspot plaatsen op de de rail en dus bepaalde producten tijdelijk extra aandacht geven. Een groot bijkomend voordeel van een 3-fase adapter en dus ook de 3-fase rail is dat dit systeem onderling is aan te sturen. U kunt op deze manier er bijvoorbeeld voor kiezen, om als uw zaak gesloten is een aantal armaturen aan te laten. Zo heeft u altijd daar de aandacht waar u wenst. Bekijk hieronder ons gehele aanbod aan LED railarmaturen voor railsystemen.

Bepaal zelf uw specificaties met LED Railspots!

Door de brede keuze aan mogelijkheden is onze verlichting voor railsystemen zeer divers toepasbaar. U kunt hierbij denken aan toepassing in de retail, op kantoren, in hallen en in presentatieruimtes, maar denk ook aan armaturen met speciale food modules voor vers producten. Vrijwel alle "LED-railspots” kunnen wij afstellen op uw persoonlijke wensen, door het plaatsen van de juiste LED Module.

Kunt u niet de juiste versie kunt vinden, geen keuze maken of advies ter plaatste zoekt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze binnendienst staat u graag te woord over LED railarmaturen en andere verlichtingstechnieken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met onze buitendienst. Onze buitendienst komt graag bij u op bezoek, om advies op maat te geven over o.a. railsystemen, railarmaturen, maar natuurlijk ook advies op anders verlichtingsgebied.

Ook op zoek naar de juiste 3-fase spanningsrails voor deze armaturen?

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 724

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 724

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren