Megaman LED Clusterlite Hoge Vermogens

De Megaman LED Clusterlite zorgt voor een goede lichtsterkte in elke situatie. Deze lichtbron heeft een zeer hoge kleurechtheid tot boven de 80%. Dit zorgt ervoor dat tegen het einde van de levensduur er geen lichtkleur verschil ontstaat. Verder is deze lichtbron hét alternatief voor de gasontladingslampen. De Megaman LED Clusterlite is zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij buiten gebruik is het wel aan te raden om deze lichtbron te plaatsen in armaturen met een beschermingsgraad van IP44 of hoger. Heeft u halstralers voorzien van HPL-N 80W of 125W E27? Als u het voorschakelapparaat ontkoppelt kunt u deze lampen toepassen en bespaart u direct zeer fors op uw energie rekening.

Kenmerken Megaman LED Clusterlite Lampen

De Megaman LED Clusterlite zijn een alternatief voor gasontladingslampen en zijn verkrijgbaar met verschillende specificaties. Zo zijn deze lichtbronnen verkrijgbaar in de lichtkleuren, extra warm wit (828) en fris wit (840). De kleurtemperaturen zijn dan 2800K en 4000K. Verder varieert de lichtsterkte van deze Megaman LED Clusterlite tussen de 2800 lumen of 12000 lumen en het opgenomen vermogen bedraagt hierbij tussen de 27 of 80 Watt. afhankelijk van u keuze lichtsterkte. Qua levensduur gaat deze lichtbron ongeveer 25.000 of 50.000 branduren mee. De lampvoet is E27 of E40. Bestel nu deze Megaman LED Clusterlite lichtbronnen en bespaar veel geld ten opzichte van gasontladingslampen.

LET OP: Dit zijn GEEN standaard lampen voor thuisgebruik!
Mocht u vragen hebben over deze Megaman LED Clusterlite lampen of over de juiste keuze, neem dan gerust contact met ons op!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren