Spanningsrail en Spots 1-Fase

Zelf uw verlichting bepalen? Dat kan zeer gemakkelijk met SLV railverlichting. Door de spanningsrails zo te plaatsen in uw kunt u zelf bepalen waar de verlichting komt te hangen en waar het naartoe schijnt. Daarnaast kunt u dankzij het makkelijke inklik-systeem gemakkelijk de opstelling van u verlichting naar wens aanpassen wanneer benodigd. In ons assortiment Spanningsrail en spots 1-fase heeft uw een ruime keuze aan verschillende lengten spanningsrails en een ruime keuze aan railspots. Tevens vindt u in deze rubriek verschillende toebehoorden voor 1-fase railsystemen, zoals sluitstukken, hoekstukken, kruizen en verlengstukken. Het voordeel van 1-fase railsystemen is dat deze zowel toepasbaar zijn, in winkels en showrooms als in kantoorruimten en woningen. Op een 1-fase railsysteem kunnen geen aparte groepen gemaakt worden die los van elkaar aan en uitgezet kunnen worden. Door te kiezen voor een railspot met geïntegreerde LED module kunt u veel geld besparen op de energiekosten van deze railverlichting. Niet alle railspot worden geleverd inclusief lichtbron. Bekijk daarom ook hier onze lichtbronnen voor een passende lichtbron voor uw railspot.

Nog niet de juiste railverlichting voor uw winkel of showroom gevonden? Bekijk dan ook de SLV Spanningsrail en spots 2-fase en 3-fase of onze eigen Nordic 3-fase Rails en/of onze eigen 3-fase Railarmaturen?

Let op: Er geldt een lengtetoeslag bij verzendingen met lengtes vanaf 2 meter bij leveranties in Nederland onder € 750,- excl. btw.
Dit bedrag voegen wij apart toe aan uw order zodra de order door u geplaatst is. Zie producttekst per product voor toeslagprijs!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 136

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina