Hanglampen Led

Bent u op zoek naar een hanglamp met ledverlichting? Zoek dan niet verder en bekijk ons volledige assortiment hanglampen met ledverlichting. Wij bieden een ruim assortiment aan led hanglampen voor iedere situatie. Of u nu led hanglampen zoekt om uw winkel/producten te verlichten of voor het inrichten van uw kantoor, presentatieruim of kantine? Bij ons heeft u een brede keus uit zowel design, als betaalbare hangverlichting. 

Ook voor particulier gebruik is het mogelijk om led hanglampen te bestellen en uw huis te verrijken met één of meerdere van onze led hanglampen. Voor elke situatie is er dus een geschikte led hanglamp. Daarnaast bespaart u een hoop energie en geld met de aanschaf of vervanging naar led.

Kenmerken Hanglampen led

De lumen output van de hanglampen led varieert tussen de 800 en 3120 lumen. Daarnaast varieert de lampkleur tussen een warm wit licht (828) en een fris witte lichtkleur (840). Door de brede keuze uit verschillende specificaties en vormgeving is de toepasbaarheid van deze verlichting erg groot. Denk hierbij aan retail, kantoorruimtes, presentatieruimtes, kantines en thuis situaties. Ook staan wij u graag te woord bij de keuze voor uw geschikte led hanglamp(en).