Standaard Hanglampen

Wij bieden u een breed assortiment stijlvolle hanglampen van uitstekende kwaliteit. Er is een ruime keuze, van elegant design tot stoere industriële pendelarmaturen. Door het diverse aanbod zijn deze armaturen vrijwel overal toepasbaar, denk aan kantoorruimtes, de horeca, winkels en in huis. Geef uw ruimte vandaag nog een nieuwe uitstraling met deze hanglampen! De armaturen worden geleverd zonder lichtbron maar in deze webshop treft u scherp geprijsde led lichtbronnen van Philips en Osram. Graag wijzen wij u op de Classic led lampen. Deze lampen hebben een lange led gloeispiraal en leveren een mooi, decoratief warm licht waarmee u weer die ‘ouderwetse’ sfeer terug haalt.

Kenmerken standaard hanglampen

Alle hanglampen zijn uitgevoerd met een E27 fitting waardoor praktisch alle lichtbronnen met een E27 lampvoet tot 60 watt geschikt zijn. De armaturen zijn dimbaar in combinatie met een dimbare lichtbron en externe dimmer. Alle lampen zijn zeer snel leverbaar en ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd! Bekijk de hanglampen op deze pagina’s en laat u verrassen.

Philips E27 lichtbronnen 
Osram E27 lichtbronnen 

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Artikelen 1 tot 25 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 25 van 78 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4