Flat LED Downlight

De Flat LED Downlight is een slimme keuze op het gebied van downlight led verlichting. Door de zeer geringe inbouwhoogte van slechts 20mm., passen deze downlights doorgaans altijd. Tevens zorgt de toepassing van led voor een hoge kostenbesparing t.a.v. u niet led downlights. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende specificaties, waardoor u vrijwel altijd een geschikte downlight vind, passend bij uw wensen. Zo worden deze armaturen toegepast in kantoren, sanitaire ruimtes, winkels, gangen/hallen e.d. als algemene verlichting. Verder zijn deze Downlight Flat armaturen van hoge kwaliteit. Zo zijn ze vervaardigd uit aluminium en voorzien van een opalen afscherming. Hieronder vindt u meer informatie over de Downlight Flat

Kenmerken Downlight Flat

De Downlight Flat led armaturen zijn vervaardigd uit aluminium. Daarnaast zijn deze armaturen voor zien van een opalen afscherming. Qua lichtkleur heeft u de keuze uit een warm witte kleur (830) of een fris witte kleur (840). De kleurtemperatuur van deze lichtkleuren zijn 3000K en 4000K. De lichtopbrengst van de Downlight Slim armaturen varieert tussen de 430 en 1700 lumen. Verder verschilt het wattage tussen de 6 en 24 Watt. afhankelijk van uw keuze armatuur en specificaties. Het aantal branduren bedraagt 45.000 uur. Standaard worden de Downlight Flat armaturen geleverd met driver en een 1,5 meter 230V snoer.

Optioneel op aanvraag:

 • Wieland aansluiting
 • Noodunit
 • Heeft u vragen over de Flat Led Downlight of wenst u meer informatie op het gebied van inbouwspotas? Neem dan gerust contact met ons op.

  Productinformatie Flat Led Downlight

  8 artikel(en)

  per pagina

  8 artikel(en)

  per pagina