The Solution Downlight Richtbaar

The Solution Downlight Richtbaar is van hoge kwaliteit en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De hoogwaardige kwaliteit wordt onder andere geleverd door de Philips SLM led module en Philips driver waarmee de richtbare inbouwspot standaard is uitgevoerd. Het is mogelijk de led Downlight inbouwspot in en uit te klappen, dit wordt ook wel banaanspot genoemd. Dit zorgt voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Uitgeklapt wordt deze richtbare inbouwspot gebruikt voor wandpresentaties, als verlichting voor kledingrekken en verlichting in etalages. Ingeklapt kan de Downlight ook dienen als algemene verlichting op elke gewenste locatie.

Kenmerken The Solution Downlight Richtbaar

The Solution Downlight Richtbaar is voorzien van een Philips SLM led module met bijbehorende Philips driver. Deze combinatie zorgt gegarandeerd voor 40.000 branduren. De richtbare inbouwspot wordt geleverd met een extra warm witte lichtkleur (827), een warm witte lichtkleur (830) of een fris witte lichtkleur (840) met respectievelijk een kleurtemperatuur van 2700K, 3000K of 4000K. Het vermogen van de led inbouwspot is 20 of 28 watt en levert daarmee een lichtsterkte van 2000 of 3000 lumen. De armatuurkleur van de richtbare inbouwspot is wit, grijs of zwart. Standaard wordt de richtbare inbouwspot geleverd met een 15D, 27D en 42D reflector waarmee u de The Solution Downlight Richtbaar op elke gewenste manier kunt laten stralen.

Op dit product heeft u 3 jaar garantie. De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Voorbeeld toepassing Downlight Richtbaar The Solution 1Voorbeeld toepassing Downlight Richtbaar The Solution 2Maatvoering Downlight Richtbaar The Solution

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina