The Kardan Solution Double Richtspot

The Kardan Solution Double Richtspot is een cardanische led inbouwspot. Dit betekent dat de led zowel draai- als kantelbaar is en dus werkelijk alles kan aanlichten. De led inbouwspot beschikt over twee ingebouwde ledspots en is fraai om te zien. De richtspot wordt door ons standaard geleverd met een Philips SLM led module en bijbehorende driver. Dit, in combinatie met een zeer hoge rendementsreflector, behaalt u het maximale rendement. De downlighter is dé oplossing voor het belichtingen van uw producten of winkel. De led inbouwspot wordt daarom veel toegepast in de retail als accentverlichting en/of algemene verlichting.

Kenmerken The Kardan Solution Double Richtspot

The Kardan Solution Double Richtspot is van hoogwaardige kwaliteit dankzij de Philips SLM led module met bijbehorende driver. Daarnaast gaat deze richtspot zo’n 40.000 branduren mee. Qua lampkleur heeft u de keuze uit extra warm wit (827), warm wit (830) of fris wit (840) met een kleurtemperatuur van 2700K, 3000K en 4000K. De behuizing van de led inbouwspot is grijs van kleur. De richtspot wordt inclusief 24D en 36D gradenbundels geleverd. Het lumenoutput bedraagt 2000 of 3000 lumen met een opgenomen vermogen van 40 of 57 Watt.

Op dit product heeft u 3 jaar garantie. De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

The Kardan Solution Double Toepassing Kardan Single en Double Richtspots Toepassing Kardan Single en Double Richtspots

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina