Philips PL-S 4P

De Philips PL-S 4P is een compacte fluorescentielamp met vier pinnen. Hier zijn enkele kenmerken van de Philips PL-S 4P:

  1. Vorm: De Philips PL-S 4P heeft een buisvormige vorm en is ontworpen voor gebruik in compacte verlichtingsarmaturen.

  2. Pinconfiguratie: De lamp heeft vier pinnen aan de basis, die zijn gerangschikt in een rechthoekig patroon.

  3. Energie-efficiëntie: De Philips PL-S 4P is een energiezuinige lamp met een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het energieverbruik. Dit maakt het een populaire keuze voor toepassingen waarbij energiebesparing belangrijk is.

  4. Kleurtemperatuur: De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koel wit en daglicht. Dit stelt gebruikers in staat om de gewenste sfeer en lichtkwaliteit te kiezen op basis van hun behoeften.

  5. Levensduur: De Philips PL-S 4P heeft een lange levensduur van gemiddeld 13.000 branduren. 

 

Omschrijving Philips PL-S 4P 

De Philips PL-S 4P is een compacte fluorescentielamp met een buisvormige behuizing en vier pinnen aan de basis. Het is ontworpen als een energiezuinige lichtbron met een goede lichtopbrengst. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koel wit en daglicht, om te voldoen aan verschillende verlichtingsbehoeften en sferen.

De Philips PL-S 4P wordt vaak gebruikt in verschillende toepassingen, zoals kantoren, winkels, hotels, scholen en woningen, waar het zorgt voor zowel algemene verlichting als taakverlichting. Het is geschikt voor gebruik in compacte verlichtingsarmaturen en is gemakkelijk te installeren.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina