Philips MASTERColour CDM-TC Fresh

De Philips CDM-TC Fresh gasontladingslamp heeft gedurende zijn gehele levensduur een waardevaste lichtniveau en een uniek kleurenspectrum in de kleuren rood, groen, oranje en blauw. De CDM-TC Fresh gasontladingslamp heeft het hoogste rendement met betrekking tot de verlichting van levensmiddelen. Uw verse producten zoals vlees, fruit en groenten zien er letterlijk uit om op te eten en gekleurd verpakkingsmateriaal komt geheel tot leven. De gasontladingslamp wordt daarom als vanzelf sprekend toegepast in de foodsector voor de presentatie van verse levensmiddelen.

Kenmerken MASTERColour CDM-TC FRESH

De Philips CDM-TC Fresh gasontladingslamp komt uit de MASTERColour serie van Philips en heeft een vermogen van 70 Watt. met een lichtsterkte is 6000 lumen. De gasontladingslamp is uitgevoerd met de lichtkleur 740 (fris wit) en een kleurtemperatuur van 4000K. De gasontladingslamp werkt op een standaard CDM VSA en is niet dimbaar. De CDM-TC Fresh gasontladingslamp heeft een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-TC Fresh

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. MASTERColour CDM-TC Fresh 70W 740 6000lm Art.nr.: CDM-TCFRESH70W/740
    € 24,24 Totaalprijs: € 29,50 € 0,14
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren