Philips MASTERLine ES

De Philips MASTERLine ES is een laagspanning halogeen accentverlichtingsspot met een helder sprankelend licht van superieure kwaliteit met een uitstekende kleurweergave-index (Ra=100). Met deze halogeenspot plaats u uw objecten letterlijk in de schijnwerpers. Dankzij de koudlichtspiegelcoating wordt voorkomen dat warmteoverdracht plaats vindt naar het object. De halogeenspot is de ideale oplossing voor kleine decoratieve armaturen. De halogeenspot wordt toegepast als accentverlichting voor het scheppen van de juiste sfeer in onder andere hotels, restaurants en winkels.

Kenmerken Philips MASTERLine ES

De Philips MASTERLine ES is een 12 volt halogeenspot met een GU5.3 fitting. U heeft de keuze uit wattages van 20W, 30W, 35W en 45W. De MASTERLine halogeenspot levert afhankelijk van het vermogen een lumenoutput van 275 tot 830 lumen. Verder heeft u de keuze uit een gradenbundel van 8D, 24D, 36D en 60D. De lampkleur is warm wit 830 met een kleurtemperatuur van 3000K. De Philips halogeenspot is volledig dimbaar van 0 tot 100% en heeft een levensduur van 5.000 branduren.

Productinformatie MASTERLine ES

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren