Philips Master LEDspot LV DimTone

De Philips MASTER LEDspot LV DimTone heeft de unieke eigenschap dat de kleur warmer wordt naarmate de LEDspot gedimd wordt. De lichtkleur verschuift van warm wit (2700K) naar zeer warm wit (2200K) bij volledig dimmen. Door zijn kleurtemperatuur van 2200K bij volledig dimmen is de DimTone ideaal voor horecatoepassingen, waarbij een hoog comfort en warme sfeer belangrijk zijn. Denk hierbij aan restaurants, bars, toiletten en lobby's.

Kenmerken Master LEDspot LV DimTone

De Philips LEDspot van 12 Volt heeft een GU5.3 lamphouder. Met een vermogen van 6,5 Watt. vervangt de DimTone halogeenspots van 35 Watt en een GU5.3 lampvoet. De DimTone heeft een lichtopbrengst van 370 lumen. De LEDspot is uitgevoerd met een bundelhoek van 24 of 36 graden voor een duidelijk gedefinieerde bundelspreiding. De DimTone is dimbaar en heeft een levensduur van maar liefst 25.000 branduren. Vervang nu uw halogeenspots door de DimTone en bespaar direct op energiekosten en onderhoudskosten. Wilt u weten hoeveel u met LEDverlichting kunt besparen? Bel of mail ons voor een deskundig advies.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.