Philips Master LEDspot LV VLE

De MASTER LEDspot LV VLE levert een warm licht dat lijkt op halogeen- of gloeilamp licht. Deze eigenschappen maakt de LEDspot uitermate geschikt voor accent- en algemene verlichting in de horeca. Denk hierbij aan recepties, lobby’s, gangen, trappenhuizen en toiletten, waar het licht altijd aan is. De bundel bevat geen UV of IR licht, waardoor de LEDspot bruikbaar is voor het verlichten van warmtegevoelige objecten zoals levensmiddelen, organische materialen, schilderijen, enz.

Kenmerken Master LEDspot LV VLE

De MR16 Philips Master LEDspot LV VLE van 12 Volt heeft een GU5.3 lamphouder. Met een vermogen van 3,4 tot 8 Watt vervangt de LEDspot halogeenspots, met een GU5.3 lampvoet, van respectievelijk 20 tot 50 Watt. De lichtbron heeft diverse lichtopbrengsten, van 220 tot 630 lumen. Deze LEDspot wordt geleverd met een extra warm witte, een warm witte en een fris witte lichtkleur. De lamp biedt keuze uit diverse bundelhoeken voor een duidelijk gedefinieerde bundelspreiding. De LEDspot is niet dimbaar en heeft een levensduur van maar liefst 25.000 uur. Vervang nu uw halogeenspots door de LEDspot en bespaar direct 84% op energiekosten! Wilt u weten hoeveel u met LEDverlichting kunt besparen? Bel of mail ons voor een deskundig advies.

Productinformatie Philips Master LEDspot LV VLE

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.