Philips Classic LED spot MV

De Philips Classic LED spot MV heeft een zeer klassiek ontwerp en levert warm licht dat op halogeen lijkt. Het verschil is echter dat de Classic LED ongeveer 90% op de energiekosten bespaart. De Classic spot heeft lagere onderhoudskosten, een langere levensduur en is ook nog eens milieuvriendelijk. De Classic LED is compatibel met de meeste bestaande armaturen met een GU10-lampvoet en is ontworpen als vervanging voor halogeen- of gloeilampspots. Deze Classic spot wordt toegepast als algemene verlichting en als accent verlichting voor commerciële doeleinden, denk aan winkels, restaurants, hotels en kantoren. Maar de spot is ook prima geschikt voor uw woonhuis. De Classic spot is echter alleen voor gebruik in droge binnen toepassingen en is niet bedoeld voor gebruik met armaturen voor noodverlichting of uitgangsverlichting.

Kenmerken Classic LED Spot MV

De Philips Classic LED spot MV heeft een lampvoet G10. Deze Classic spots hebben een vermogen 5 Watt en vervangen GU10 lampen van 35 tot 50 Watt. De Classic spot heeft diverse lichtopbrengsten, van 520 tot 540 lumen met een gradenbundel van 120D. U heeft de keuze uit de lampkleuren 830 (warm wit), 840 (fris wit) en 865 (daglicht). Deze Classic spots zijn niet dimbaar en hebbeb een levensduur is 15.000 uur.

Productinformatie Philips Classic LEDspot MV

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Geen producten gevonden voor deze selectie.