Philips MASTER LEDspot MV CLA Dimtone

De Philips MASTER LEDspot MV CLA Dimtone is een LED-lamp die ontworpen is als een retrofit-oplossing voor conventionele halogeen- en gloeilampen. Het is ontworpen om te werken op een spanning van 230V en heeft een GU10 fitting.

Deze LED-lamp maakt gebruik van Philips' gepatenteerde DimTone-technologie, wat betekent dat de kleurtemperatuur van de lamp verandert naarmate deze wordt gedimd. Bij volledige helderheid is de kleurtemperatuur 2700K, wat overeenkomt met het warme witte licht van traditionele halogeen- en gloeilampen. Als de lamp wordt gedimd, wordt de kleurtemperatuur warmer en verschuift deze naar 2200K, wat een zeer gezellige, intieme sfeer creëert.

Deze lamp heeft een gemiddelde levensduur van 25.000 uur en heeft een hoge energie-efficiëntie, wat betekent dat hij tot 80% minder energie verbruikt dan traditionele halogeen- en gloeilampen. De Philips MASTER LEDspot MV CLA Dimtone is dus een milieuvriendelijke optie die kan helpen bij het verminderen van uw energieverbruik en energiekosten.

Productinformatie Philips MASTER LEDspot MV CLA

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina