Osram SubstiTUBE Advanced HF T8

De Osram SubstiTUBE Connected LEDbuis vervangt de klassieke T8 fluorescentielampen zonder de noodzaak van herbedrading. De LED heeft een helder en gelijkmatige uitlichting, is robuust en duurzaam. De LED geeft onmiddellijk licht en is daarom uitstekend geschikt in combinatie met sensortechnologie. Met de lange levensduur van 50.000 branduren bespaart u niet alleen energie maar ook onderhoudskosten. De LEDbuis is ideaal voor de verlichting van productiegebieden in de industrie, verkeersgebieden en gangen, supermarkten en warenhuizen.

Kenmerken SubstiTUBE Advanced HF T8

De Osram SubstiTUBE Advanced HF T8 heeft een geïntegreerde E-VSA met hoge stroomfactor, een G13 lampvoet en is leverbaar in de lengtes 600mm, 1200mm en 1500mm. De OSRAM LED buis is uitgevoerd met een vermogen van 8 tot 24 Watt. en heeft een lichtsterkte van 1000 tot 3150 lumen. De LED is niet dimbaar. U heeft de keuze uit de lichtkleuren warm wit (830), fris wit (840) of daglicht (865) met respectievelijk een kleurtemperatuur van 3000K, 4000K en 6500K.

Productinformatie Osram SubstiTUBE Advanced HF T8

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren