Osram LED Verlichting E14 / E27 fitting

LED verlichting is inmiddels de ideale vervanger van uw ouderwetse gloeilampen. Met de diverse vermogens kunt u tot wel 60W vervangen door LED. De lichtkleur is tegenwoordig ook van een dusdanig niveau dat de gezelligheid van een gloeilamp met LED verlichting wordt gehaald. Maar dan wel met een enorme energiebesparing tot gevolg. Daarnaast zorgt de levensduur van soms wel tot 45.000 branduren ervoor dat lampen vervangen tot de verleden tijd behoord. Tevens heeft u uw investering doorgaans binnen een jaar terugverdiend. Alle reden dus om uw standaard E14 en E27 gloeilampen te vervangen met E14 en E27 LED lampen.

Assortiment Osram LED Lampen

Natuurlijk zijn er de standaard E14 en E27 LED lampen om uw gloeilampen te vervangen. Wilt u uw LED verlichting dimmen? Geen probleem, diverse Osram LED lampen hebben namelijk dimbare varianten. Verder hebben wij in ons Osram assortiment ook een aantal E14 en E27 LED lampen die niet zo voor de hand liggend zijn. Zo is er een speciale Osram outdoor lamp, koelkast lamp en is er de speciale Osram lamp met daglicht sensor. Deze laatste bevat de nieuwste techniek, waardoor de verlichting van deze lichtbron zich aanpast aan het omgevingslicht. Hierdoor brand uw LED lamp nooit onnodig.

U kunt deze Osram E27 en E14 LED verlichting overal in u huis, kantoor, zaak, winkel en dergelijke toepassen. Advies nodig over kantoorverlichting? Neem gerust contact met ons op!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren