Philips TrueForce LED-lamp

De Philips TrueForce LED biedt een eenvoudige LED-oplossing om hogedrukontladingslampen (HID-lampen) te vervangen. Door het energierendement en het voordeel van de lange levensduur is de LED lamp de ideale vervanger voor hogedrukontladingslampen. Door zijn eigenschappen heeft de Philips LED lamp een snelle terugverdientijd. Met de TrueForce LED in het juiste lampformaat en met de juiste lichtverdeling, kunt u eenvoudig bestaande systemen ombouwen en de lichtkwaliteit verbeteren zonder de armaturen te hoeven vervangen of het lichteffect te hoeven opofferen. De LED lamp wordt toegepast in stedelijke publieke ruimte zoals straten, parken, pleinen maar ook in magazijnen, fabrieken, winkels en vervoersknooppunten.

Kenmerken TrueForce LED-lamp

De Philips TrueForce LED heeft een E27 lampvoet en wordt geleverd met een vermogen van 25 watt en 33 watt en vervangt hogedrukontladingslampen van 80 of 125 watt. De LED lamp heeft een lumenoutput variërend tussen de 2900 en 4800 lumen. De TrueForce LED is uitgevoerd met een fris witte lichtkleur (740) en een kleurtemperatuur van 4000K. U heeft de keuze uit een behuizing van helder en mat glas. De Philips LED is niet dimbaar en heeft een gradenbundel van 360D en een levensduur van maar liefst 50.000 branduren.

Productinformatie Philips TrueForce LED-lamp

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren