TL-Starters

De Philips starters dienen te worden toegepast in combinatie met conventionele voorschakelapparaten. Starters dienen voor een juiste werking van TL-Buizen, en PLL-Lampen. De starters kunt u middels een simpele handbeweging verwisselen. Wij raden u aan om met het verwisselen van een conventionele TL, dan wel PLL lichtbron ook de starter te vervangen. Dit verlengt namelijk de levensduur van de lichtbron aanzienlijk en voorkomt hinderlijk knipperen van de TL of PLL lamp.

Kijkt u goed of u de S2 dan wel de S10 starter nodig heeft.

 • S2 Starters 4-22W: De S2 Starter is één van de meest voorkomende starters van Philips. De S2 Starter wordt toegepast wanneer één VSA, 2 lampen aanstuurt. Het gaat hier om lampen met wattages tussen de 4W en 22W.
 • S10 Starters 4-65W: De S10 Starter is net als de S2 één van de meest voorkomende starters van Philips. De S10 Starter wordt toegepast wanneer één VSA, 1 lampen aanstuurt. Het gaat hier om lampen met wattages tussen de 4W en 65W.
 • De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

  Tonen als Foto-tabel Lijst

  2 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  2 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren