Philips CorePro LEDspot MV

De Philips CorePro serie is een voordelig alternatief voor de MasterLED serie. De Philips CorePro ledspots hebben de hoogwaardige kwaliteit van een Philips led lamp maar met een lager prijsniveau. Dit vertaalt zich met name in een minder lange levensduur. De CorePro ledspots zijn perfect geschikt als spotverlichting en leveren een warm, op halogeen lijkend licht. Ze zijn compatibel met de meeste bestaande armaturen met een GU10 of E14 lamphouder en zijn ontworpen als vervanging voor halogeenpots. De CorePro wordt toegepast in hotels, restaurants, bars, cafés, museums en winkels. Denk hierbij aan lobby’s, gangen, trappenhallen, toiletten, receptieruimten, exposities en vitrinekasten.

Kenmerken CorePro LEDSPOT MV

Deze Philips led spots hebben een GU10 lampvoet en worden geleverd met een vermogen van 3,5 watt, 5 watt of 6,5 watt. De CorePro ledspots zijn uitgevoerd met een extra warm witte kleur (827) van 2700K, warm witte lichtkleur (830) van 3000K en een fris witte lichtkleur (840) van 4000K. De CorePro ledspots zijn niet dimbaar en hebben een levensduur van zo’n 15.000 branduren. De lumenoutput varieert tussen de 250 en 460 lumen. U heeft de keuze uit een 36D of 60D gradenbundel. Vervang nu uw halogeen 230V lampen en bespaar vandaag nog tot 85% energie.

Productinformatie Philips CorePro LEDspot MV

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina