Philips MASTER LEDspot MV

De Philips MASTER ledspot MV levert een warme, op halogeenlicht lijkende accentbundel en is een ideale oplossing voor spotverlichting in onder andere de horeca waar het licht altijd aan is. De kleurweergave (CRI) ligt tussen de 90 en 100 wat uitmuntend is. Deze led spots zijn compatibel met de meeste bestaande armaturen met een GU10 fitting en zijn ontworpen als vervanger van halogeen- en gloeilampen. De led spots kunnen bijna overal toegepast worden zoals in hotels, restaurants, cafés, woonhuizen. Maar ook op plekken waar een hoge kleurweergave cruciaal is, denk aan ateliers, tentoonstellingen en musea.

Kenmerken MASTER LEDspot MV

De Philips led spots zijn leverbaar met een vermogen van 4 en 5,5 Watt en vervangen uw halogeen lampen met GU10 fitting van respectievelijk 35 en 50 Watt. De lichtsterkte ligt, afhankelijk van het vermogen, tussen 272 en 392 lumen. De led spot GU10 heeft een lichtkleur van 930 (warm wit) en 940 (fris wit). Daarnaast heeft u de keuze uit een 25D en 40D gradenbundel. De led spot GU10 is dimbaar. Met deze led spots kunt u tot 90% besparen op energiekosten. Met een gemiddelde levensduur van 50.000 uur gaan de led spots ook nog eens 25 keer langer mee dan halogeenlampen. Hierdoor heeft u de led spot GU10 in ongeveer één jaar terugverdiend.

Productinformatie Philips MASTER LEDspot MV

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.