Classic LED lampen

De Classic led lampen van Philips hebben een lange led gloeispiraal (filament), dat doet denken aan de draadvormige meeldraad van een bloem. Om deze reden worden de Classic led lampen ook wel 'filament lampen' genoemd. Door het klassieke ontwerp van deze filament led lamp haalt u weer de ‘ouderwetse’ sfeer terug. De led filament lampen leveren een mooi, decoratief warm wit licht wat vergelijkbaar is met een kooldraadlamp. De led filament is toe te passen daar waar sfeer belangrijk is, denk aan restaurants en hotels. Maar ook in bedrijfspanden zoals receptieruimten, kantines en ontspanningsruimten of uw slaapkamer en woonkamer.

Kenmerken Classic LED Lampen

De Philips Classic led lampen hebben een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren en besparen ongeveer 90% op de energiekosten. De Filament led lamp is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zoals een kaarslamp, kogellamp en gloeilamp model. Bekijk ons uitgebreide assortiment led filament lampen, altijd zeer voordelig geprijsd en altijd op voorraad. Ook voor één stuks kunt u bij ons terecht.

Productinformatie Philips Classic LED lampen

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina