Philips Pentura Mini led BN132C

De Pentura Mini led BN132C is een zeer compact armatuur voorzien van de uiterst betrouwbare Philips Led-Technologie. Dankzij de doorvoerbedrading is de Philips Pentura direct met elkaar te koppelen zonder donkere vlekken Met deze koppelbare led sticks heeft u een gelijkmatige lichtverdeling met een goede kleurweergave op uw producten. De Pentura Mini led is toepasbaar als schapverlichting, koofverlichting, onder de toonbank en onder kastjes.

Kenrmerken Philips Pentura Mini LED BN132C

De Philips Pentura Mini led BN132C is in diverse lengtes en lichtopbrengsten leverbaar. U heeft de keuze uit de kleurtemperaturen 3000K (warm wit) en 4000K (fris wit). Het BN132C armatuur is niet dimbaar. De led sticks zijn voorzien van een wit polycarbonaat afscherming en een interne driver. De Pentura Mini led wordt geleverd inclusief voedingskabel, montagebeugels en aansluitaccessoires. De Pentura armaturen hebben een gemiddelde levensduur van 30.000 branduren.

Productinformatie Philips Pentura Mini LED BN132C

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina