Railarmaturen

Wilt u de baas zijn over uw eigen verlichting?

Dan is verlichting middels een railsysteem de oplossing voor u. Maak nu gebruik van onze railarmaturen. De armaturen zijn allemaal uitgevoerd met een 3-fase adapter die in de meeste railsystemen zal passen. U kunt door gebruik te maken van een railsysteem overal waar u wenst een armatuur/railspot plaatsen en dus bepaalde producten tijdelijk extra aandacht geven.

Een groot bijkomend voordeel van een 3-fase adapter en dus ook de 3-fase rail is dat dit systeem onderling is aan te sturen. U kunt op deze manier er bijvoorbeeld voor kiezen, om als uw zaak gesloten is een aantal armaturen aan te laten. Zo heeft u altijd daar de aandacht waar u wenst. Er zijn diverse lichttechnieken welke u zou kunnen toepassen. De meest gebruikte is de gasontladings- en led techniek. Bekijk hieronder ons gehele aanbod aan railarmaturen voor railsystemen.

Bepaal zelf uw specificaties met LED Railspots!

Vrijwel alle "LED-railspots” kunnen wij afstellen op uw persoonlijke wensen, door het plaatsen van de juiste LED Module. Ook als u niet de juiste versie kunt vinden, geen keuze kunt maken of advies ter plaatste zoekt, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze binnendienst staat u graag ter woord over railarmaturen en andere verlichtingstechnieken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken met onze buitendienst. Onze buitendienst komt graag bij u op bezoek, om advies op maat te geven over o.a. railsystemen, railarmaturen, maar natuurlijk ook advies op anders verlichtingsgebied.

Voor het totale pakket bekijkt u ook onze 3 fasen spanningsrail voor de railspots.