Ledspots Railverlichting

De opmars van ledspots heeft een dusdanige vlucht gemaakt dat ledspots voor railverlichting momenteel het meest worden toegepast. Er is een grote diversiteit aan railverlichting op de markt waarvan de kwaliteit dan wel garantie echter te wensen over laat. Om de keuze voor u enigszins te vergemakkelijken hebben wij een aantal kwalitatieve spots op rail voor u geselecteerd.

De railspots die wij hebben opgenomen in ons assortiment zijn voorzien van Philips ledmodules of Osram ledmodules. In mindere mate passen wij ook Sharp ledmodules toe. Met de keuze voor deze ledmodules weet u dat het met de garantie en kwaliteit meer dan goed zit van onze ledspots.

LED Railspots specificaties voor iedereen!

Kunt u niet het juiste railarmatuur vinden? Geen probleem! Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen voor u de juiste LED module, voor uw situatie, in het gewenste armatuur plaatsen of u voorzien van persoonlijk advies. Door deze brede keuze mogelijkheden is onze verlichting voor railsystemen zeer divers toepasbaar. U kunt hierbij denken aan de retail, kantoor en presentatieruimtes, maar denk ook aan armaturen met speciale food modules voor vers producten. Wij staan u uiteraard graag te woord bij het bepalen van de juiste led railverlichting.

Ook op zoek naar de juiste spanningsrails voor deze armaturen?