Railstraler Silvi Maxi

Opzoek naar voordelige railverlichting van hoge kwaliteit voor uw winkel of showroom? Deze Silvi Maxi Railstralers zijn de ideale winkelverlichting. Deze railstralers zijn geschikt voor gerichte etalageverlichting tot het uitlichten van objecten, producten, wanden of stellingen. Eventueel kunt u deze led verlichting ook gebruiken voor het verlichten van grote ruimtes. Verder wordt deze railverlichting geleverd met 3 verschillende gradenbundels, waardoor de toepassingsmogelijkheden eindeloos zijn.

Maatvoering Silvi Maxi Railstralers

Kenmerken Silvi Maxi Railstralers:

De Silvi Maxi Railstralers zijn verkrijgbaar in twee verschillende armatuurkleuren namelijk; Wit en Zwart. Daarnaast hebben ze een lichtsterkte van 3400 lumen, een warm witte lichtkleur (830) en een kleurtemperatuur van 3000K. Het wattage bedraagt 42W. Daarnaast worden deze railstralers geleverd met 3 gradenbundels: 24D, 38D en 60D. In het armatuur zit een Vero18 Led Module, inclusief driver en adapter. Dankzij de lange levensduur van 40.000 branduren kunt u fors besparen op vervangingskosten en de toepassing van led zorgt voor kostenbesparing op het energieverbruik van uw verlichting. De Silvi Maxi railarmaturen dienen toegepast te worden op een 3-faserail. Deze 3-faserails kunt u ook direct bij onze mee bestellen.

Download hier extra productinformatie

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina