The Solution Track Railspot

The Solution Track Railspot biedt dé oplossing voor uw winkel. Met de led railverlichting kunt u uw producten namelijk optimaal uitlichten. Daarnaast kan deze led railspot ook uitstekend als accentverlichting worden gebruikt. Maar met de 47D bundel is de led railspot ook geschikt als algemene verlichting. Deze led railverlichting is voor 99% vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en grijs. De koelribben aan de achterkant zorgen voor een juiste afvoer van de warmte. Kortom een zeer degelijke led railspot voorzien van Philips elektronica met een gunstige prijsstelling.

Maatvoering The Solution Track RailspotsKenmerken The Solution Track railspot

The Solution Track Railspot is een 3-fase railarmatuur en voorzien van een Philips SLM module met bijbehorende driver. De led railverlichting heeft een extra warm witte lichtkleur (827), een warm witte lichtkleur (830) of een fris witte lichtkleur (840) met de kleurtemperatuur van 2700, 3000K of 4000K. Het vermogen van deze led railspot is 18 of 28 watt en levert daarmee een lichtsterkte van 2000 of 3000 lumen. De led railverlichting is daarmee een ware concurrent voor de CDM-T armaturen. De led railspot wordt standaard geleverd met een 32D gradenbundel reflector. Wij leveren bij elk armatuur echter ook reflectors van 20 en 47D zodat u de gradenbundel in een handomdraai kunt aanpassen. De levensduur van de led railverlichting is ongeveer 40.000 branduren.

Kijk hier voor bijpassende Spanningsrails!

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken of zit uw gewenste verlichting hier niet bij? Neem dan direct contact met ons op voor persoonlijk advies!

Op dit product heeft u 2 jaar garantie.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Voorbeeld toepassing The Solution Track Railspot WinkelverlichtingVoorbeeld toepassing The Solution Track Railspot Winkelverlichting

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina