The Thor

Deze railverlichting genaamd The Thor is een fortimo led armatuur voor op een railsysteem. Het armatuur is volledig uitgevoerd in die-cast aluminium en is draai- en kantelbaar. Daarnaast heeft het armatuur een fraaie uitstraling. U heeft de keuze uit diverse lumen outputs zodat dit armatuur in diverse situaties goed toepasbaar is. In de retail wordt hij gebruikt om producten optimaal uit te lichten. Dit kan zijn als accentverlichting en met de 30D bundel ook als algemene verlichting. Deze Railstralers zijn voorzien van een Philips Fortimo SLM Module.

Afmetingen The Thor Railstraler

Kenmerken The Thor met Philips Fortimo SLM

The Thor heeft niet alleen een fraaie vormgeving, maar wordt ook nog eens standaard voorzien van een ingebouwde elektronische driver met Philips Fortimo SLM systeem. Deze ledspots hebben een universele Global adapter, waardoor deze spots op de meeste 3 fase rails passen. Qua lumen output van The Thor heeft u de keuzen tussen 1100, 2000, 2500, 3000 en 4000 Lumen. De lampkleur bedraagt een extra warm witte kleur (925) een warm witte lichtkleur (830, 930) of een fris witte lichtkleur (840), met een kleurtemperatuur van 2500K, 3000K of 4000K. Daarnaast leveren deze spots zo’n 50.000 branduren.

Niet alleen technologie is van hoge kwaliteit, maar ook het armatuur zelf. The Thor is volledig opgebouwd uit aluminium en u heeft de keuze uit de kleuren wit, zwart en grijs. Standaard wordt The Thor geleverd met een 30 graden reflector. Het is ook mogelijk om verschillende gradenbundels bij te bestellen (15gr, 45gr en 60gr reflector) . Tot slot is het mogelijk om te kiezen uit verschillende Philips led modules (Food Warm White, Food Premium Red en Crisp White). De specifieke railspot armaturen voor de foodsector vindt u hier. Ontdekt nu welke “The Thor” ledspot het beste bij u en uw producten past.

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken of zit uw gewenste verlichting hier niet bij? Neem dan direct contact met ons op voor persoonlijk advies!

Kijk hier voor bijpassende Spanningsrails!

Op dit product heeft u 5 jaar garantie.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Artikelen 1 tot 25 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 25 van 33 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2