Railsysteem Armaturen LED voor Versproducten

De opkomst van led spots zorgt ervoor led spots voor railverlichting het meest worden toegepast. Niet alleen in de retail en bij bedrijven maar in de foodsector voor bijvoorbeeld versproducten zijn led spots voor railverlichting de uitkomst voor energiezuinige en kostenbesparende verlichting. Door het grote aanbod van railverlichting met verschillende kwaliteits- en prijsniveaus is de keuze soms moeilijk. Om deze keuze voor u te vergemakkelijken hebben wij een aantal kwalitatief hoogwaardige railarmaturen voor u geselecteerd.

De railarmaturen die wij voor u hebben geselecteerd zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een aantrekkelijke prijs. Deze geselecteerde led spots zijn voorzien van een speciale Philips led module, waardoor u energie en kost bespaart. Met de keuze voor deze led spots weet u dat het met de garantie en kwaliteit meer dan goed zit.

Kenmerken Led Spots Railverlichting Food

De geselecteerde railspots hebben een lumenoutput dat varieert van 2500 tot 3000 lumen. Qua lichtkleur heeft u de keuze uit warm wit licht (830 en 925), met een kleurtemperatuur van 2500K of 3000K. Daarnaast hebben deze led spots een lange levensduur en weinig onderhoud. De onderstaande railverlichting is vooral geschikt voor de foodsector, echter kunnen deze led spots ook toegepast worden in de retail- of bedrijfssector. De geselecteerde led spots hebben verschillende toepassingsmogelijkheden voor de foodsector, waaronder ook voor versproducten.

Toepassingsmogelijkheden:

  • Food Warm White: Ideaal voor het belichten van brood, noten, chocolade etc.
  • Food Premium Red: Ideaal voor het belichten van vlees en rode vis.
  • Crisp White: Ideaal voor het belichten van vis.
  • Wij staan u uiteraard graag te woord bij het bepalen van de juiste led railverlichting.