Staande Lampen

Wij bieden u een breed assortiment stijlvolle staande lampen van uitstekende kwaliteit. Er is een ruime keuze, van elegant design tot stoere industriële armaturen. Door het diverse aanbod zijn deze armaturen vrijwel overal toepasbaar, denk aan kantoorruimtes, de horeca, winkels en in huis. De armaturen worden, afhankelijk van het model, geleverd met lichtbron. Voor de lampen zonder lichtbron wijzen wij u graag op de scherp geprijsde led lichtbronnen van Philips en Osram. Kijk ook eens op onze pagina Classic led lampen. Deze lampen hebben een lange led gloeispiraal en leveren een mooi, decoratief warm licht waarmee u weer die ‘ouderwetse’ sfeer terug haalt.

Kenmerken Staande Lampen

Alle staande lampen zijn uitgevoerd met een E27 fitting waardoor praktisch alle (led) lichtbronnen met een E27 lampvoet tot een bepaald vermogen geschikt zijn, zie de Aanvullende informatie. De armaturen zijn, afhankelijk van het model, dimbaar in combinatie met een dimbare lichtbron en externe dimmer. Alle lampen zijn zeer snel leverbaar en ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd! Bekijk de staande lampen op deze pagina’s en laat u verrassen.

Philips E27 lichtbronnen
Osram E27 lichtbronnen

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Artikelen 1 tot 25 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 25 van 48 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2