Master TL-D Food Secura

De Philips Master TL-D Food Secura is speciaal ontwikkeld om uw voedingsmiddelen natuurgetrouw te kunnen presenteren. Deze TL-buis laat uw vlees- of bakkerijproducten er vers en smakelijk uitzien. De TL-D Food Secura is voorzien van een beschermende coating zodat bij breuk van de TL-buis geen glasscherven en lamponderdelen op uw producten komen. De TL-lamp heeft een Surlyn-coating die UV-licht blokkeert waardoor uw producten beschermt zijn tegen kleurverlies en smaakverlies. De Master TL-D Food Secura voldoet aan de HACCP-richtlijnen en wordt dan ook veel toegepast in de food sector. De TL-D buizen zijn gemakkelijk te herkennen door de blauwe ringen aan een uiteinde.

Kenmerken Philips Master TL-D Food Secura

De kleuren worden weergegeven door de Philips Master TL-D Food Secura zoals ze daadwerkelijk zijn. De lampkleur deze TL-buis is 79 (vlees). De TL-buis wordt geleverd met een vermogen van 18W, 30W, 36W en 58W. De lichtopbrengst van de TL-D buis is 720 tot 2725 lumen. De TL-D buis heeft een lampvoet G13 en is dimbaar. De levensduur van de TL-D Food Secura lamp is 15.000 branduren.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina