Philips HF-PERFORMER III TL5

Het Philips HF-Performer voorschakelapparaat III TL5 is een duurzaam, slank en hoogfrequent elektronisch voorschakelapparaat (EVSA) voor TL5 en TL5 Eco fluorescentielampen. Het voorschakelapparaat heeft een robuust ontwerp, voldoet aan alle relevante internationale veiligheids- en prestatienormen en is energiezuinig. Het hoogfrequent elektronisch voorschakelapparaat is te gebruiken met regelsystemen op basis van bewegingsdetectie zoals Philips OccuPlus en is ideaal voor toepassingen waar een hoge energie-efficiënte vereist is. Het Philips voorschakelapparaat wordt onder andere toegepast in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, supermarkten, warenhuizen, industriële ruimten en scholen. Het elektronisch voorschakelapparaat is geschikt voor buitenverlichtingstoepassingen (klasse I) zoals industriecomplexen en parkeerterreinen.

Kenmerken HF-Performer III TL5

Het Philips HF-Performer voorschakelapparaat III TL5 heeft een levensduur van 50.000 uur bij maximale behuizingstemperatuur, gecombineerd met meer dan 60.000 maal in- en uitschakelen van één lamp. Het voorschakelapparaat start geprogrammeerd, knippervrij en voorverwarmd op waardoor de lamp in- en uitgeschakeld kan worden zonder de levensduur te verkorten. Het hoogfrequent elektronisch voorschakelapparaat heeft een actieve correctie van de arbeidsfactor om constant licht te verzekeren, onafhankelijk van netspanningsfluctuaties. De universele Wago 251-connector biedt de flexibiliteit voor horizontale handmatige of geautomatiseerde insteekbedrading of verticale automatische ALF-bedrading. Het Philips voorschakelapparaat is beschermd tegen netspanningspieken en onjuiste aansluiting.

Productinformatie Philips HF-PERFORMER III TL5

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina