Osram Powertronic Intelligent PTi S E-VSA

Het Osram Powertronic Intelligent elektronisch voorschakelapparaat (E-VSA) is ontworpen voor inbouw in armaturen van gasontladingslampen. Het inbouw model heeft compacte afmetingen en een laag gewicht voor kleine designarmaturen. Door de minimale afmetingen past het voorschakelapparaat vrijwel altijd in uw armatuur, dit maakt het ideaal voor het omwisselen van een defect. Het elektronisch voorschakelapparaat wordt toegepast in winkelverlichting, wellness- en fitnessruimten (op droge, tegen corrosie beschermde plaatsen) en in effect- en accentverlichting.

Kenmerken Powertronic Intelligent PTi S E-VSA

Het Osram Powertronic Intelligent elektronisch voorschakelapparaat heeft een lange betrouwbare levensduur bij maximaal toegelaten temperaturen. Het elektronisch voorschakelapparaat schakelt lampen automatisch uit door zijn veiligheidsuitschakeling in geval van een defect of op het einde van de levensduur. Het Osram elektronische voorschakelapparaat is leverbaar in de vermogens: 1x20W, 1x35W, 1x50W, 1x70W, 1x150W, 2x35W en 2x70W. Met de Osram PTi kunt u onder andere de CDM gasontladingslampen van Philips en de HCI gasontladingslampen van Osram sturen.

Productinformatie Powertronic Intelligent PTi S E-VSA

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina