Master TL-D Xtreme

De Philips Master TL-D Xtreme biedt een oplossing waar een extreem lange levensduur van TL buizen vereist is. Deze TL-D Xtreme heeft een gemiddelde levensduur van 79.000 uur. Dit resulteert in extra lage lampkosten gedurende de levensduur. De TL-D buis is ideaal toepasbaar op plaatsen waar u moeilijk bij komt of waar een productieproces stil gelegd moet worden om lampen te vervangen, maar ook op plekken waar de TL-buizen 24 uur per dag branden (tunnels, booreilanden en productielijnen). De Master TL-D Xtreme is geschikt voor toepassingen waar de onderhoudskosten en storingskosten hoog zijn (hoge plafonds, moeilijk bereikbaar, onderbreking van productieprocessen, sluiting van tunnels etc.). De TL-lamp is ook uitstekend te gebruiken waar lampuitval om veiligheidsredenen niet aanvaardbaar is (bijvoorbeeld in tunnels en in voedings- en petrochemische industrieën).

Kenmerken Philips Master TL-D Xtreme

De Philips Master TL-D Xtreme is leverbaar met een vermogen van 18, 36 en 58 Watt. met respectievelijk een lichtopbrengst van 1350, 3250 en 5150 lumen. De Philips TL-D Xtreme heeft een kleurtemperatuur van 3000K (warm wit), 4000K (fris wit) of 6500K (daglicht). De TL-buis kan werken op bestaande VSA´s of speciale HF Xtreme-VSA's. De TL-D Xtreme lamp heeft een lampvoet G13 en is dimbaar.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina