Thinq Smart verlichtingssysteem

De beste oplossing voor uw smart verlichting. Thinq Smart verlichtingssysteem.

Zorg dat u klaar bent voor de toekomst met Interlight Thinq armaturen. U stelt deze helemaal naar uw wens in met bijbehorende app: de lichthoeveelheid, de gevoeligheid van de sensoren en hoe de armaturen groepeert. Heeft u een armatuur naar wens ingesteld? U deze instellingen dan eenvoudig door naar de andere armaturen.

Wanneer u uw conventionele verlichting wilt vervangen, doet u dit voortaan in één keer goed door dit armaturennetwerk met sensoren aan te leggen. Zo krijgt u naast energielabel C ook zeer veel flexibiliteit. Bij verandering van de indeling van uw kantoor, kunt u precies de gewenste hoeveelheid licht toewijzen aan iedere plek.


Bediening via de app

Een greep uit de instellingen met de Thinq-app:

  • Groepering van uw armaturen met een druk op de knop om vervolgens het stroomverbruik per groep te registreren.
  • Dynamische instelling van de hoeveelheid (extra) verlichting, gebaseerd op de al aanwezige hoeveelheid daglicht.
  • Routebepaling met noodverlichting zodat de weg naar de nooduitgang snel gevonden kan worden.
  • Halverlichting laten branden zo lang er in een naastgelegen kantoor mensen aanwezig zijn.


Geavanceerde sensoren

Thinq Smart verlichtingssysteem voorbeeld 1

De ingebouwde sensoren van Thinq armaturen detecteren daglicht en beweging. Deze radarsensor kan de kleinste bewegingen oppikken, zodat niet meer gezwaaid hoeft te worden zodra de verlichting uitvalt. Naast lichtniveaus en beweging detecteren de sensoren ook bedrijfstemperatuur, lichtuitvoer en kleurtemperatuur. Ze berekenen zelfs de levensduur van het armatuur op basis van de installatiedatum, wat extra opties voor garantie biedt. Wanneer u meer mogelijkheden van de Thinq armaturen wilt benutten, kunt u deze uitbreiden met extra sensoren (ook van externe partijen) waardoor detectiemogelijkheden worden uitgebreid.

Neem graag contact met ons op over de mogelijkheden van Thinq!