TL-Buizen

TL buizen is een veel voorkomende lichtbron. Overal waar men algemene verlichting wenst, denk aan kantoren, magazijn maar ook bij u thuis komt u TL-D buizen tegen. Mede door de hoge lichtopbrengst in combinatie met een lange levensduur is dit een toegepaste lichtbron. De TL buis is er in diverse lichtkleuren en lengtematen. Kijk altijd goed welke lamp er in uw armatuur zit want u kunt niet zomaar iedere TL buis toepassen in ieder armatuur. Zo kan een TL-5 buis enkel worden gebruikt in armaturen met een hoogfrequent voorschakelapparaat.

Nu is het zo dat er steeds minder soorten TL buizen in omloop zijn. Dit komt omdat er steeds meer LED buizen op de markt komen welke een goede vervanger zijn van de huidige TL-D buizen. Zo zijn LED buizen nog efficiënter en komt de aanschafprijs steeds dichter bij die van een TL buis te liggen.  Daarbij worden TL buizen langzamerhand uit gefaseerd.

Wij leveren u zowel TL buizen als LED buizen van Philips. Deze zijn uiterst betrouwbaar en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zo is de prijsstelling van een Philips CorePro LED buis bijna gelijk aan een TL buis.

Doorgaans kunnen wij u uit voorraad leveren. Mocht dit niet zo zijn, dan is het vaak alsnog met een week levertijd bij u.

Heeft u vragen of advies nodig? Ons team van specialisten staat u graag te woord!

Deze lamp omzetten naar een led versie? 

Philips LED conversie tool

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 112

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina