Philips MASTERColour CDM-TC

 

Philips MASTERColour CDM-TC is een soort keramische metaalhalidelamp die wordt gebruikt voor verlichtingstoepassingen in verschillende omgevingen, waaronder winkels, horeca en commerciële ruimtes. De lamp heeft een compact ontwerp en hoge efficiëntie, waardoor hij heldere en levendige lichtoutput biedt terwijl hij relatief weinig energie verbruikt.

De "CDM" in de naam staat voor "Ceramic Discharge Metal halide", terwijl "TC" staat voor "Tubular Compact". De lamp werkt door het passeren van een elektrische stroom door een met gas gevulde keramische buis, die een helder, intens licht produceert.

De Philips MASTERColour CDM-TC-lamp is verkrijgbaar in verschillende wattages en kleurtemperaturen, variërend van 20 watt tot 70 watt en van 3000K tot 4200K, respectievelijk. De lamp heeft ook een lange levensduur, meestal tot 15.000 uur of meer, waardoor het een populaire keuze is voor veel verlichtingstoepassingen.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Philips MASTERColour CDM-TC lamp:

  1. Hoge efficiëntie: De lamp biedt heldere en levendige lichtoutput met een hoge efficiëntie, wat betekent dat het relatief weinig energie verbruikt in vergelijking met andere soorten verlichting.

  2. Compact ontwerp: De lamp heeft een compact ontwerp en is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor hij geschikt is voor verschillende verlichtingstoepassingen.

  3. Lange levensduur: De lamp heeft een lange levensduur, meestal tot 15.000 uur of meer, waardoor hij een kosteneffectieve oplossing is voor verlichtingstoepassingen die continu in gebruik zijn.

  4. Breed kleurbereik: De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, variërend van 3000K tot 4200K, waardoor hij geschikt is voor verschillende verlichtingstoepassingen en sferen.

  5. Hoge kleurweergave-index (CRI): De lamp heeft een hoge CRI-waarde, wat betekent dat het licht dat het produceert kleuren nauwkeurig weergeeft en hierdoor is het ideaal voor verlichtingstoepassingen waarbij kleurweergave belangrijk is, zoals in de mode- en kunstwereld.

  6. Veelzijdigheid: De lamp kan worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder in winkels, restaurants, hotels, musea, galerieën en andere commerciële ruimtes.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-TC

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina