Staaf LED Lampen R7S

Bent u op zoek naar een duurzame en voordelige vervanger voor uw R7S halogeen buislamp? Onze staaf LED lampen R7S  zijn de ideale vervangers voor uw conventionele staaflampen. Deze bevatten precies dezelfde fitting, maar zijn een stuk duurzamer én zuiniger.

 

Lucky Light biedt R7S LED staaflampen in diverse wattages, lampkleuren en lichtsterkten. Hieronder filtert u eenvoudig op merk, kleur, wattage en lengte, zodat u snel de juiste lamp vindt. Neem ook gerust contact op voor advies over onze lampen.  

Duurzaam alternatief voor halogeen staaflampen

Oorspronkelijk werden er halogeen staaflampen gebruikt voor binnen- en buitenverlichting. Een R7S halogeenlamp is echter gevoelig voor trillingen en ook wordt deze behoorlijk warm. Een goed alternatief voor een halogeen lichtbron is een R7S staaf LED lamp. LED lampen gaan niet alleen tot wel 25 keer langer mee dan een halogeenlamp; ze besparen u ook een hoop energie!

 

Een R7S fitting is klein, maar straalt veel licht uit. Onze lampen zijn dan ook zeer geschikt voor het verlichten van een grote ruimtes.

De juiste R7S LED lamp kiezen

Wilt u uw halogeenlamp vervangen door een LED lamp? In ons assortiment vindt u diverse A-merk R7S LED lampen van Philips en Osram. De lichtbronnen zijn verkrijgbaar in diverse lampkleuren en lichtsterkten. Kies bijvoorbeeld voor warm wit of koel wit. Bovendien is het mogelijk om het licht te dimmen. Om de verlichting dimbaar te maken, heeft u echter wel een dimbare R7S LED lamp nodig.

 

Houd er rekening mee dat onze staaf LED lampen R7S qua afmetingen kunnen afwijken van uw huidige lamp. 

Voordelen overstappen naar staaf LED lampen R7S

Overstappen van een halogeenlamp naar R7S staaf LED lampen biedt meerdere voordelen. De lamp gaat lang mee en ook bespaart u een hoop energie.

 

  • Energiezuinig: tot wel 80% energieverbruik besparen!
  • Lange levensduur
  • De lamp wordt niet warm
  • Het is mogelijk om de verlichting dimbaar te maken

 

Heeft u een vraag over onze staaf LED lampen R7S? Of weet u niet welke lamp u het beste kunt aanschaffen? Onze experts geven u graag passend advies. Stuur een mail naar info@luckylight.nl of bel ons op 055-5345905.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina