Philips CorePro LEDtube Universal T8

De Philips CorePro LEDtube Universal T8 is een type LED-buis die ontworpen is als vervanging voor traditionele fluorescentielampen met T8 fittingen. De LEDtube heeft een lengte van 120cm en een diameter van 26mm, waardoor hij geschikt is voor standaard T8 armaturen.


De CorePro LEDtube heeft een hoge energie-efficiëntie en verbruikt tot wel 50% minder energie dan traditionele fluorescentielampen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, variërend van warm wit tot koel wit, waardoor hij geschikt is voor diverse toepassingen. Bovendien hebben deze LED-buizen een lange levensduur en vereisen ze weinig onderhoud, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor zowel particuliere als zakelijke toepassingen.


Een van de voordelen van de CorePro LEDtube Universal T8 is dat hij geschikt is voor zowel conventionele als elektronische VSA's, wat betekent dat hij compatibel is met een breed scala aan armaturen. Dit maakt de installatie van de LED-buizen eenvoudig en snel, omdat het niet nodig is om de armaturen aan te passen of te vervangen.


Over het algemeen biedt de Philips CorePro LEDtube Universal T8 een efficiënte, duurzame en kosteneffectieve oplossing voor de vervanging van traditionele fluorescentielampen in diverse toepassingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en winkels.

 

Productinformatie

 

 

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina