MASTER TL-D Xtra

De Philips MASTER TL-D Xtra heeft een extra lange levensduur en garandeert minder vroegtijdige uitval. De gemiddelde levensduur van deze TL-lamp is maar liefst 36.000 uur, dit betekent lage onderhoudskosten! De MASTER TL-D Xtra lamp is daardoor geschikt voor plaatsen waar lampvervanging duur is door bijvoorbeeld hoge plafonds of verstoring van bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan warenhuizen, supermarkten, magazijnen, fabrieken, kantoren en openbare plaatsen zoals parkeergarages en treinstations.

Kenmerken Philips Master TL-D XTRA

De Philips MASTER TL-D Xtra is verkrijgbaar in 18W., 36W. en 58W. De buislengte is evenredig met het vermogen; 600mm., 1200mm. en 1500mm. De TL-D buizen hebben, afhankelijk van de lampkleur, een lichtopbrengst van 1250 tot 5200 lumen. U heeft de keuze uit de lampkleuren 830 (warm wit), 840 (fris wit) en 865 (daglicht). De TL-buis kan werken op bestaande VSA´s of speciale HF Xtreme-VSA´s. De TL-D Xtra heeft een lampvoet G13, is dimbaar en hoeft pas na 36.000 branduren vervangen te worden.

De prijzen in deze rubriek zijn uw netto prijzen. Eventueel gemaakte kortingsafspraken middels inkooporganisaties hebben geen betrekking op deze rubriek.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren