In/Opbouwspots Plafond voor Binnen 111mm Lampen

Met de SLV in/opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen 12V en 230V heeft u hoogwaardige inbouw en opbouwarmaturen. Veel van deze armaturen zijn draai en kantelbaar, waardoor ze veel toegepast worden in de retail. De SLV in/opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen 12V en 230V zijn te gebruiken als algemene verlichting, maar ook om specifieke plekken of producten te belichten. Verder zijn de spots 111 mm tevens goed te gebruiken in huis of op kantoor. Deze inbouw en opbouwarmaturen zijn binnen gemakkelijk te installeren in het plafond en verzinken de inbouw en opbouwarmaturen ook goed in het plafond.

Nadat de spots t.b.v. 111 mm lampen van oorsprong zijn begonnen als halogeen armaturen, hebben deze armaturen sinds de intrede van LEDverlichting een tweede leven gekregen. Zo lenen deze inbouwspots en opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen 12V en 230V zich bij uitstek voor retrofit LEDlampen en zijn ze prijstechnisch erg aantrekkelijk. Verder zijn de inbouw en opbouwarmaturen toepasbaar met verlichting op 12V en 230V, met zowel de mogelijkheid voor halogeen lichtbronnen, als LED lichtbronnen. Door het aanbod van SLV producten is er een grote variatie mogelijk qua design en uiterlijk. Zo zijn er verschillende luxe uitvoeringen, maar ook standaard inbouw/opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen. Verder is er vaak een ruime keuze uit armatuurkleuren.

Vindt nu hier de meest geschikte SLV in/opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen 12V en 230V. Let op: Niet alle inbouwspots en opnouwspots worden geleverd met lichtbron. Deze kunt u natuurlijk wel bij ons mee bestellen. Bekijk hieronder welke lichtbron het best past bij uw gekozen inbouw/opbouwspots t.b.v. 111 mm lampen of neem contact met ons op voor professioneel advies.

  • LED 12V
  • LED 230V
  • Halogeen (uitlopend)
  • Tonen als Foto-tabel Lijst

    16 producten

    Van hoog naar laag sorteren
    per pagina