Philips MASTERColour CDM-T

De Philips MASTERColour gasontladingslamp CDM-T is de meest gebruikte gasontladingslamp en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. De standaard CDM-T gasontladingslamp geeft veel licht en verbruikt weinig vermogen. Deze CDM-T gasontladingslamp met een goede kleurweergave en een hoge lichtopbrengst is in de retail sector niet meer weg te denken. Mede door de geringe warmte afgifte wordt deze lichtbron ook wel toegepast in de foodsector.

Inmiddels heeft Philips deze lamp nog verder ontwikkeld, zodat er een verbeterde versie beschikbaar is. Deze wordt de Philips CDM-T Elite genoemd. De lichtterugval bij de CDM-T Elite is aanzienlijk minder dan bij de standaard uitvoering. Hierdoor heeft u dus langer een optimaal resultaat en bent u voordeliger uit.

Kenmerken MASTERColour CDM-T

De Philips CDM-T gasontladingslamp komt uit de MASTERColour serie van Philips en is verkrijgbaar in 20W, 35W, 70W, 150W en zelfs in 250W. De lichtsterkte is afhankelijk van het vermogen 1800 tot 27540 lumen! De gasontladingslamp is uitgevoerd met de lichtkleuren 830 (warm wit) en 942 (fris wit). De CDM-T gasontladingslamp heeft een gemiddelde levensduur van 15.000 branduren.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-T

Meer lichtopbrengst en betere kleurweergave gewenst? klik hier voor de verbeterde versie van de CDM-T lampen

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina