Philips MASTERColour CDM-T

Philips CDMT-lampen zijn een type ontladingslampen die worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals straatverlichting, accentverlichting, en winkelverlichting. Deze lampen zijn gemaakt van keramisch metaalhalide en hebben een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur. De CDMT-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en kleurtemperaturen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende verlichtingstoepassingen. Ze worden gekenmerkt door een hoge efficiëntie en een lage CO2-uitstoot, waardoor ze ook milieuvriendelijk zijn. Philips is een gerenommeerd merk op het gebied van verlichting en staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten.

Enkele kenmerken van Philips CDMT-lampen zijn:

  1. Soort lamp: Philips CDMT-lampen zijn ontladingslampen.

  2. Materiaal: Ze zijn gemaakt van keramisch metaalhalide.

  3. Hoge lichtopbrengst: CDMT-lampen hebben een hoge lichtopbrengst, wat betekent dat ze veel licht produceren in verhouding tot hun wattage.

  4. Lange levensduur: CDMT-lampen hebben een lange levensduur, gemiddeld 15.000 tot 20.000 uur.

  5. Hoge efficiëntie: CDMT-lampen zijn zeer efficiënt en produceren veel licht bij een relatief laag energieverbruik.

  6. Lage CO2-uitstoot: Door hun hoge efficiëntie hebben CDMT-lampen een lage CO2-uitstoot, waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

  7. Verkrijgbaar in verschillende wattages en kleurtemperaturen: CDMT-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en kleurtemperaturen, zodat ze geschikt zijn voor verschillende verlichtingstoepassingen.

  8. Toepassingen: CDMT-lampen worden vaak gebruikt voor straatverlichting, accentverlichting, en winkelverlichting.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina