Philips MASTER LEDtube Mains T8

 

De Philips MASTER LEDtube Mains T8 is een LED-buis die ontworpen is als een directe vervanging voor traditionele T8 fluorescentielampen met een directe netspanningstoepassing. Deze LED-buis biedt een efficiënte en energiebesparende oplossing voor diverse verlichtingstoepassingen.


De MASTER LEDtube Mains T8 maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie om helder en gelijkmatig licht te leveren met een uitstekende kleurweergave. Het biedt directe verlichting zonder opwarmtijd en heeft een langere levensduur dan traditionele fluorescentielampen, waardoor de onderhouds- en vervangingskosten worden verlaagd.


Met zijn plug-and-play ontwerp is de installatie van de MASTER LEDtube Mains T8 eenvoudig en snel. U kunt de bestaande T8 fluorescentielampen verwijderen en de LED-buis direct in het armatuur plaatsen. Dit maakt het een kostenefficiënte oplossing voor het upgraden van verlichtingssystemen naar energiezuinige LED-verlichting.


De Philips MASTER LEDtube Mains T8 is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleurtemperaturen, zodat u kunt kiezen wat het beste past bij uw specifieke verlichtingsbehoeften. Het is een ideale keuze voor gebruik in kantoren, scholen, winkels en andere commerciële en residentiële omgevingen.


Kortom, de Philips MASTER LEDtube Mains T8 biedt een betrouwbare, energiezuinige en gemakkelijke vervangingsoptie voor traditionele T8 fluorescentielampen, met als resultaat heldere en duurzame verlichting.

 

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina