LED Sticks

Met de komst van LEDverlichting zijn er verschillende, nieuwe technieken op de verlichtingsmarkt gekomen. Zo ook de LED sticks/LED-staven, soms ook wel batten genoemd. Deze LED sticks zijn er in veel verschillende uitvoeringen, maten en toepassingsmogelijkheden. Zo zijn er LED-staven verkrijgbaar in meerdere lichtkleuren en is het vaak mogelijk om meerdere LED sticks met elkaar te koppelen, om zo de gewenste totaallengte te creëren. Zo creëert u dus één lijn aan LED-licht. Daarnaast zijn LED sticks complete armaturen en direct te gebruiken (plug-and-play).

Toepassingsmogelijkheden LED Sticks

Relatief grote uitvoeringen LED sticks vervangen vaak de conventionele TL-armaturen. Kleine uitvoeringen worden gebruikt als schapverlichting voor presentaties en als kloof- verlichting. Hiermee ontstaat een ruimtelijk effect. Dit geldt ook voor woonruimtes. Denk hierbij aan; in, op of onder kasten, schappen, lades, bedden of andere kleine ruimtes. Door het toepassen van LED sticks, ter vervanging van uw conventionele verlichting, zal u fors besparen op uw energierekening.

Wilt u meer informatie over LED-staven, LED-sticks of toepassingsmogelijkheden ervan? Neem dan direct contact met ons op!

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina