Steinhauer Lampenkappen en Onderdelen

Naast de Steinhauer armaturen bieden wij u ook enkele Steinhauer toebehoren, waaronder lampenkappen. Sommige Steinhauer armaturen worden namelijk geleverd ZONDER lampenkap. Dit biedt u zelf de mogelijkheid om uw eigen lamp samen te stellen. Op deze manier kun u het armatuur en het licht afstellen op uw eigen smaak. Daarnaast is het ook mogelijk om extra lampenkappen bij te bestellen of omdat de lampenkap van uw oude armatuur aan vervanging toe is. De lampenkappen van Steinhauer zijn van uitstekende kwaliteit. Er is een ruime keuze, van elegant design tot stoere industrieel design. Door het diverse aanbod zijn deze lampenkappen vrijwel overal toepasbaar. Naast de lampenkappen van Steinhauer bieden wij op aanvraag ook andere onderdelen en toebehoren van Steinhauer aan!

Kenmerken Lampenkappen en Toebehoren Steinhauer

De Lampenkappen van Steinhauer zijn van uitstekende kwaliteit. U heeft keuze uit stoffenlampenkappen en glazen lampenkappen. De afmetingen per lampenkap varieert. Let dus goed op welk afmetingen u benodigd heeft, zowel qua diameter, als qua hoogte. Tot slot heeft u nog een uitgebreide keuze aan kleuren. Bestel vandaag nog uw lampenkap of andere toebehoren van Steinhauer!

Bent u op zoek naar andere toebehoren of onderdelen van Steinhauer? Neem dan contact met ons op en wij kunnen voor u uitzoeken of wij het gewenste artikel voor u hebben of kunnen bestellen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina