Inbouwspots Plafond tbv 51mm Lampen

Met het grote aanbod van SLV inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen 12V en 230V heeft u een ruime keuze aan inbouwspots. De inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen hebben een tweede leven gekregen dankzij de intrede van LEDlampen. Deze inbouwarmaturen zijn van oorsprong begonnen als halogeenarmaturen, die prijstechnisch erg aantrekken zijn. Ook lenen ze zich bij uitstek voor retrofit LEDlampen.

De SLV inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen 12V en 230V zijn toepasbaar als algemene verlichting, maar ook om specifieke plekken of producten te belichten. Om deze reden zijn dan ook veel inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen richtbaar. Maar er zijn ook genoeg vaste varianten. Daarnaast zijn deze inbouwarmaturen niet alleen binnen in het plafond te installeren, maar ook buiten onder bijvoorbeeld een afdak of een overkapping. Deze inbouwarmaturen verzinken perfect in het plafond.

Standaard zijn de inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen toepasbaar met verlichting op 12V en/of 230V. Ook is het mogelijk om hier LED lichtbronnen bij te bestellen. Verder is er een grote variatie aan armatuurkleuren mogelijk voor deze inbouwspots. Ook zijn er verschillende designs beschikbaar, van zowel een standaard uiterlijk tot en met een luxe uiterlijk. Vindt nu hier de meest geschikte SLV inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen 12V en 230V. Let op: Niet alle inbouwspots worden geleverd met lichtbron. Deze kunt u natuurlijk wel bij ons mee bestellen. Bekijk hieronder welke lichtbron het best past bij uw gekozen inbouwspots t.b.v. 51 mm lampen of neem contact met ons op voor professioneel advies.

 • LED 12V
 • LED 230V
 • Halogeen (uitlopend)
 • Tonen als Foto-tabel Lijst

  Producten 1-24 van 91

  Van hoog naar laag sorteren
  Pagina
  per pagina