Philips MASTERColour CDM-TD

De Philips MASTERColour CDM-TD is een compacte, krachtige en energiezuinige lamp die wordt gebruikt voor diverse toepassingen zoals winkels, kantoren en openbare ruimtes. Het heeft een hoge lichtopbrengst en een lange levensduur, waardoor het een efficiënte en duurzame verlichtingsoplossing is. De lamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI) en produceert een helder, wit licht met een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K. Met een snelle starttijd en een compact formaat is de Philips MASTERColour CDM-TD lamp geschikt voor gebruik in kleine armaturen en waar ruimte beperkt is.

Kenmerken van de Philips MASTERColour CDM-TD lamp zijn:

  1. Hoge efficiëntie: De lamp heeft een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het energieverbruik, waardoor het een efficiënte verlichtingsoplossing is.

  2. Lange levensduur: De lamp heeft een lange levensduur van ongeveer 12.000 uur, wat zorgt voor een duurzame verlichtingsoplossing.

  3. Hoge kleurweergave-index (CRI): De lamp heeft een hoge CRI van 90 of hoger, waardoor het de kleuren van objecten die worden verlicht nauwkeurig kan weergeven.

  4. Kleurtemperatuur: De lamp is beschikbaar in twee kleurtemperaturen, namelijk 3000K en 4000K, wat zorgt voor flexibiliteit bij het kiezen van de juiste sfeer in de ruimte.

  5. Compact formaat: De lamp heeft een compact formaat, waardoor het geschikt is voor gebruik in kleine armaturen.

  6. Snelle starttijd: De lamp heeft een snelle starttijd van minder dan 30 seconden, wat betekent dat het snel licht geeft nadat het is ingeschakeld.

  7. Diverse toepassingen: De Philips MASTERColour CDM-TD lamp wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder winkels, kantoren, openbare ruimtes en buitenverlichting.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-TD

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina