Philips MASTERColour CDM-TC Elite

De Philips MASTERColour CDM-TC Elite is een type keramische metaalhalidelamp die is ontworpen voor gebruik in verschillende verlichtingstoepassingen. De lamp staat bekend om zijn hoge efficiëntie en uitstekende kleurweergavecapaciteiten. De lamp heeft een compact formaat en een hoge lumen output, waardoor hij geschikt is voor gebruik in kleine armaturen of waar ruimte beperkt is.

De CDM-TC Elite-lamp heeft een keramische ontladingsbuis met een keramische boogbuis technologie die zorgt voor een lange levensduur en stabiele kleurprestaties. Het maakt gebruik van een hogedruk kwikdampboogontlading om een helder wit licht te produceren met een kleurtemperatuur van 3000K, wat vergelijkbaar is met de kleur van natuurlijk daglicht. De lamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI) van 90 of hoger, wat betekent dat het de kleuren van de objecten die worden verlicht nauwkeurig kan reproduceren.

De Philips MASTERColour CDM-TC Elite-lamp wordt veel gebruikt in winkels, kunstgalerieën, musea en andere toepassingen waar nauwkeurige kleurweergave en hoogwaardige verlichting essentieel zijn. Het wordt ook gebruikt in buitenverlichtingstoepassingen zoals straatverlichting en schijnwerpers, evenals in industriële omgevingen waar verlichting met hoge prestaties vereist is.

Kenmerken van de Philips MASTERColour CDM-TC Elite lamp:

  1. Hoge efficiëntie: De lamp heeft een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het energieverbruik, waardoor het een zeer efficiënte verlichtingsoplossing is.

  2. Uitstekende kleurweergave: De lamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI) van 90 of hoger, wat betekent dat het de kleuren van objecten die worden verlicht nauwkeurig kan weergeven.

  3. Lange levensduur: De lamp heeft een lange levensduur van ongeveer 15.000 uur, waardoor het een duurzame verlichtingsoplossing is.

  4. Compact formaat: De lamp heeft een compact formaat en is daarom geschikt voor gebruik in kleine armaturen of waar ruimte beperkt is.

  5. Natuurlijk daglichtkleur: De lamp produceert een helder wit licht met een kleurtemperatuur van 3000K, wat vergelijkbaar is met de kleur van natuurlijk daglicht.

  6. Snelle start: De lamp heeft een snelle starttijd van minder dan 30 seconden, wat betekent dat het snel licht geeft nadat het is ingeschakeld.

  7. Geschikt voor diverse toepassingen: De Philips MASTERColour CDM-TC Elite lamp wordt veel gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder winkels, kunstgalerieën, musea, straatverlichting, schijnwerpers en industriële omgevingen.

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-TC Elite

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina