Philips Master LEDspot LV MR11

 

 

De Philips Master LEDspot LV MR11 is een energie-efficiënte LED-lamp die is ontworpen ter vervanging van de traditionele halogeenlampen met een MR11-voet. Deze LED-lamp heeft een laag energieverbruik en een lange levensduur, waardoor hij een duurzame keuze is voor het verlichten van diverse ruimtes.


De "LV" in de naam staat voor "low voltage", wat betekent dat deze LED-lamp ontworpen is om te werken op een lage spanning, namelijk 12V. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit en koel wit, zodat hij kan worden aangepast aan de specifieke verlichtingsbehoeften van de ruimte.


De Philips Master LEDspot LV MR11 is ontworpen met een GU4-pinsysteem voor eenvoudige installatie in compatibele armaturen. De lamp biedt een hoge kleurweergave-index (CRI), wat betekent dat hij kleuren natuurgetrouw weergeeft. Dit maakt hem geschikt voor gebruik in omgevingen waar kleurechtheid belangrijk is, zoals in de detailhandel of in kunstgalerijen.


Al met al is de Philips Master LEDspot LV MR11 een energiezuinige, duurzame en veelzijdige LED-lamp die geschikt is voor diverse toepassingen.