Philips MASTERColour CDM-Rm Mini

De Philips MASTERColour CDM-Rm Mini is een compacte en krachtige gasontladingslamp die wordt gebruikt in professionele verlichtingstoepassingen. Deze lamp maakt gebruik van de Ceramic Discharge Metal Halide (CDM) technologie en biedt een uitstekende kleurweergave en een hoge lichtopbrengst. Dankzij het compacte formaat is deze lamp geschikt voor gebruik in kleine armaturen en toepassingen waar ruimte beperkt is. De Philips MASTERColour CDM-Rm Mini is zeer efficiënt en heeft een lange levensduur, waardoor het een milieuvriendelijke en kosteneffectieve optie is voor professionele verlichting.

Kenmerken van de Philips MASTERColour CDM-Rm Mini zijn:

  1. Compact formaat: de lamp is klein en licht van gewicht, waardoor het geschikt is voor gebruik in kleine armaturen en toepassingen waar ruimte beperkt is.

  2. Uitstekende kleurweergave: de lamp heeft een hoge kleurweergave-index (CRI), wat betekent dat het licht een zeer natuurlijke kleurweergave heeft en kleuren zeer nauwkeurig worden weergegeven.

  3. Hoge lichtopbrengst: ondanks het compacte formaat, biedt de lamp een hoge lichtopbrengst in verhouding tot het verbruikte vermogen, wat zorgt voor heldere en levendige verlichting.

  4. Lange levensduur: de lamp heeft een lange levensduur, waardoor deze minder vaak vervangen hoeft te worden en de onderhoudskosten worden verlaagd.

  5. Milieuvriendelijk: de lamp is zeer efficiënt en heeft een laag energieverbruik, wat betekent dat het minder belastend is voor het milieu en minder energiekosten met zich meebrengt.

  6. Verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtbundelgraden: de lamp is verkrijgbaar in verschillende wattages en lichtbundelgraden, zodat deze geschikt is voor verschillende toepassingen.

 

Productinformatie Philips MASTERColour CDM-Rm Mini

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina